Organizare

Școala de vara este organizata anual la Castelul Macea, beneficiind nu doar de cazarea participantilor si de spatiul si conditiile necesare activitatilor, ci si de ambianta parcului dendrologic si a Gradinii botanice.
Editia a 9-a a Scolii de vara va avea loc in perioada 22-27 august 2016, prima zi fiind alocata sosirii participantilor. Drumul catre Castelul Macea se poate face cu masina (pe directia Arad – Curtici – Macea), cu trenul pana in Arad (urmand a fi preluati de la Gara Arad) sau cu avionul pana in Timisoara (urmand a fi preluati de la Aeroportul Timisoara).
Scoala de vara se adreseaza entuziastilor, sustinatorilor si specialistilor interesati de initiativa, comunitatile de practica si tehnologiile deschise. Subiectele principale vizeaza o paleta larga de aspecte, de la sisteme de operare precum GNU/Linux si Internet pana la tehnologii Web, acces transparent la date, IoT si cloud computing, utilizarea acestora in scoala, fara a se limita insa doar la acestea.
Dorim ca participantii sa se implice activ in activitatile Scolii de vara, invitandu-i astfel sa realizeze o prezentare, atelier, demonstratie, pe una dintre temele propuse.
Primii 10 inscrisi acceptati ca participanti vor beneficia de un cadou surpriza!
Cazarea se face in camere cu mai multe paturi, iar baile sunt comune. Sunt disponibile 40 locuri de cazare.
Taxa de participare este de 250 lei (150 lei pentru elevi si studenti) si reprezinta cazarea si 3 mese pe zi (inclusiv cina festiva). Excursia este optionala si va avea un cost separat.

Organizatori

logo UVVG

Departamentul de Informatică

Facultatea de Știinţe Economice, Informatică și Inginerie a Universității de Vest Vasile Goldiș” din Arad
Web: www.uvvg.ro

Susținători

logo

Facultatea de Informatică

Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iași
Web: www.infoiasi.ro

logo

Comunitatea Moodle din România

Web: www.moodle.ro

logo

Zando Computers

Web: www.zando.ro

logo

Asociatia Studentilor Informaticieni UVVG Arad

Web: asi.uvvg.ro

logo

Elearning Europa

Web: www.elearningeuropa.info/